Leda D’Rasi – Egy boszorkány naplója* borítóleleplezés

A leleplezés sorozatom harmadik állomásához el is érkeztünk. A boszorkánydinasztia rajongók nagy örömére, idén már kezünkben foghatjuk a sorozat következő részét Luna szemszögéből. Személy szerint nagyon várom már ezt a pillanatot, ugyanis már az előzménysztori elolvasásával kedvenc sorozatommá avanzsálta magát. Aki szereti a boszis történeteket, annak mindenképpen el kell olvasnia, hiszen van itt minden a szexi lidércektől kezdve a még szexibb alakváltókig. És ezt a világot most a bohém Luna szemszögéből láthatjuk. Csak győzzük kivárni…

A könyvről:

A történet eredetileg a 2021-ben indult Nuuvella.hu oldalra szánt sorozat volt, de annyian kérték a papír alapú megjelenést, hogy 2022-ben a szerző teljesíti az olvasók kívánságát. A könyv nem egybefüggő történetet tartalmaz, hanem naplóbejegyzéseket, amelyek a Boszorkánydinasztia sorozat közönségkedvenc szereplőjének, Lunának a visszaemlékezéseit tartalmazza a jelenkorból, de a távoli múltból is. A bejegyzések közös jellemzője Luna polgárpukkasztó stílusa és agyament humora, amelyekkel már így is komoly rajongótábort verbuvált össze magának.

Bár a könyv egy, a Boszorkánydinasztiából ismert szereplő memoárjait tartalmazza, szoros értelemben véve mégsem tartozik a sorozat fő szálához. Inkább egyfajta laza spin-off, tekintettel arra, hogy Luna, adott naplóbejegyzéseivel kiegészítést nyújt a sorozatban olvasható egyes történésekhez. Ugyanakkor a bejegyzések nem abból a célból jöttek létre, hogy ezt megtegye, és nem is minden naplóbejegyzésnek van köze a sorozathoz.

A szerzőről: 

2014-től ír, első könyve 2016. decemberében jelent meg. Eddig kilenc könyvvel büszkélkedhet. Az olvasók leginkább a „Boszorkánydinasztia” sorozatról ismerik, de a szabadszájú „A Dög” és a „Végzet” is az ő nevéhez fűződik, legutóbbi regénye, a “Rítus” pedig a thriller iránt fogékony olvasók idegeit cincálja. Írásaival a célja egyszerű: szórakoztatni. 

Íróként a könyvein és az olvasók pozitív visszajelzésein kívül arra a legbüszkébb, hogy 2020-ban fantasy kategóriában elnyerte a Dugonics András Irodalmi Díjat, illetve megkapta az első Etelka díjat is, ami a Dugonics András Irodalmi Díj abszolút győzelmét jelenti. 

A Nuuvella.hu irodalmi platformon az oldal indulása óta aktív szerző. 

Fülszöveg:

„Una évszázadok óta vezeti a feljegyzéseit. Egyszer beleolvastam. Dög uncsi volt! Gondoltam megmutatom, hogy kell ezt csinálni. Mert bocs, de én még egy halálosan snassz dolgot is úgy tudok előadni, hogy mindenki dől a röhögéstől. Azokról a sztorikról már nem is beszélve, amikről Una nem is tud…”

A rekeszizmokat kéretik alapállásba helyezni, mert ezek itt a Luna-féle sztorik, és aki egy kicsit is ismeri a holdboszorkát, az tudja, hogy ez mit jelent:

Az őrület garantált!

Fb oldal: https://www.facebook.com/ledadrasionline

Insta oldal: https://www.instagram.com/ledadrasi_iroi_oldala

Moly: https://moly.hu/alkotok/leda-drasi

Könyveiről bővebben: https://shop.konyvmogul.hu/leda-drasi Nuuvella.hu szerzői oldal: https://nuuvella.hu/leda_drasi (Adott bejegyzések szabadon olvashatók)

*Avagy a Luna-féle sztorik

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s