Vámosi Kíra – (Ne) Álljunk párba! c. regény borítóleleplezése

És íme el is értünk a Borítóleplezés turnus második állomásához. Remélem titeket is olyan izgatottsággal tölt el ez az esemény, mint engem! 🙂

A könyvről:
Nagyon aktuális témával foglalkozik: az online társkeresés bugyraiban mélyed el. A „(Ne) Álljunk párba!” nem hagyományos regény, hiszen nem egyszerűen arról van benne szó, hogy a szerző elmeséli két ember életét. Közben bemutat olyan randi-személyiségtípusokat is, akikbe bárki belefuthat az online térben. A könyv megírásának több célja volt: a társadalom számára tükröt mutatni; együttérzést tanúsítani azokkal az emberekkel, akik futottak bele hasonló sztorikba; a jelenleg online ismerkedő platformokat használóknak útmutatást nyújtani, hogy mire figyeljenek, milyen helyzetekbe ne gabalyodjanak bele; a tinédzsereknek pedig óva intést.
A téma feldolgozását a szerző nagyon komolyan vette, 5000 ember történetét hallgatta meg, majd a leszűrt tanulságokat egy szerelmi történetbe ágyazva, fiatalos, mai formában tálalva írta meg az olvasóknak.


Fülszöveg:
„Aina és Noel húszéves fiatalok, boldog párkapcsolatban. Gyerekszerelem az övék, eltéphetetlen kötelékkel, kiolthatatlan lánggal. Ám amikor egy meggondolatlan botlás után az egész addigi életük darabokra hullik, mindketten az online ismerkedés útjára lépnek. A kérdés csupán az, hogy az Z generáció tagjaként rájuk talál-e a valódi szerelem az internet világában?
Tudják-e kezelni a zűrösebbnél zűrösebb alakokat vagy győz az első szerelem és visszatalálnak egymáshoz? És te, Kedves Olvasó? A magányt megunva megfordult már a fejedben, hogy kipróbáld az online ismerkedést? Esetleg már meg is tetted? Pozitív tapasztalatokat zsebeltél be vagy életed legrosszabb élményeivel „gazdagodtál”? Bármelyik legyen is, ez a könyv neked szól!
A (Ne) Álljunk Párba! amellett, hogy egy szívszorító szerelmi történet, részletesen bemutatja a legrosszabb online randis személyiségtípusokat, és komoly társadalmi problémákat is a felszínre hoz. Lehet ez a könyv elrettentő példa, tanulság, figyelmeztetés vagy ha már túl vagy rajta, akkor csupán deja vu. Tabuk nincsenek. Ez a valóság.
A személyiségtípusok 5000 megkérdezett férfi és nő valós randi élménye alapján kerülnek bemutatásra.”

A szerzőről:
Kira a húszas évei elején jár, Debrecenben él. Eddig két könyve jelent meg, mindkettő thriller zsánerben. Új könyve éles váltás, amelynek megjelenésével debütál a Mogul Kiadó égisze alatt. A könyv külön érdekessége, hogy Kirának sikerült megnyernie két ismert embert a borítón való szerepléshez: Szarvas Andreát, a Miss World Hungary 2018-as királynőjét, valamint Esztergályos Patrikot, a világ- és európa-bajnok vívót.


Fb oldal: https://www.facebook.com/vamosikiraa
Insta oldal: https://www.instagram.com/vamosikira_iro
Moly: https://moly.hu/alkotok/vamosi-kira

Ne feledjétek használni a KMKITTI05 kuponkódot a vásárlásotok alkalmával!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s