Krencz Nóra – A hófehér másvilág

A megszámlálhatatlan sorozat 2. része A hófehér másvilág, amely minden várakozásomat felül múlta. Az első részről a véleményemet itt olvashatjátok el. A borító továbbra is csodás maradt. A két regény ég és föld. Mintha teljesen más ember írta volna, pedig Krencz Nóra alkotta mind a kettőt. Az összes hiányosságát pótolta, rengeteget fejlődött és a megálmodott történetéből a maximumot kihozta. Gratulálok Nóri, kézzel fogható fejlődésen mentél keresztül! Az adott művön már érződik a kiadó által biztosított támogatás. A karakterek, cselekmények, helyszíni leírások teljesen mértékében ki voltak dolgozva. Olvastatta magát a könyv, oly annyira, hogy pár nap leforgása alatt végeztem vele.
Mivel az események csak a rövidke könyv második felében pörögnek fel, ezáltal több időt kaptunk a szereplők megismerésére. Most már sokkal árnyaltabban ismerhetjük meg őket.
Az Ikrek és egy unokatestvér küzdelmeit láthatjuk, ahogyan a szülők által eltitkolt múltjuk utoléri őket. Fabyen és a többiek még 18 év elteltével sem menekülhettek meg a gonosztól, azonban most már a gyerekeik kezében van a sorsuk. Vajon Cora képes lesz felül múlnia önmagát, ahogyan az édesanyjának Flannának sikerült évekkel ezelőtt? Vagy inkább folytatja Ragonna tervét? Autumn még az elején gyermeki szeretettel védte unokatestvérét, azonban kilépve az ő árnyékából a sorsa utolérte. Ideje elhunyt nagymamája stafétáját átvennie és vállalnia a felelőséget a két világ között. A két lány egymás ellen fordul egy gyermeki vita miatt. Szerencsére Autumnak nem kell egyedül szembe néznie a gonosszal, hiszen az újdonsült szerelme minden áron ki tart mellette. Ragonával való összecsapás eljött, hiába tartották folyamatos megfigyelés alatt a szigetet. Még is bekövetkezett az, amitől a legjobban féltek. A régi csapat újra összeáll gyermekeikkel az élen, hogy a mindent eldöntő csatába egyszer s mindenkorra felül kerekedjenek a gonosz boszorkányon. A nagy küzdelem még hátra van, hiszen Lélekország veszélyben van…

Mindent összevetve a második rész teljesen megbabonázott és észre se vettem az idő múlását az olvasása közben. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen sokat fejlődött K. Nóra. Újabb árulásokkal, szerelemmel és sorsdöntő csapásokkal találkozhat az olvasó ebben a részben is. Izgatottan várom, hogy a harmadik részét is elolvashassam.

Ha gondolkoztál volna eddig, hogy megvásárold a Megszámlálhatatlan sorozat összes tagját, itt az ideje a tettek mezejére lépni és irány a webshop. Ne feled a KMKITTI05 kuponkóddal további 5% kapsz a kosarad végösszegéből. Bízom benne, hogy kellően felcsigáztalak titeket a A hófehér másvilág című könyv első részének elolvasására. Nemsokára hozom a következő könyvajánlómat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s