L.J. Wesley – 12 első randi

Ekkor:

Büszkén mondhatom, hogy ezzel a szerző eddig megjelent összes művét olvastam már. Mindenkinek bátran ajánlom mindet, nem fogtok csalódni.
A megszokottól eltérően L.J. Wesley most nem követett el karakter gyilkosságot. Szerintem a 12 első randiban ezt a késztetését a randevú partereken élte ki, megelégedve most annyival, hogy a kispadra küldte őket.
Ezt a kisregényt is, ahogyan majdnem az összes történetet, igencsak hamar el lehet olvasni terjedelme miatt. Olvastatja magát, a szócsatározások Sam és Pam között, az érdekesebbnél érdekesebb randevúk viszik magukkal az olvasót. Az érdekes jelzőt persze nem mindig használhatjuk pozitív értelemben, hiszen Sam Tinderen leszervezett randevúi többször nevezhetők inkább katasztrofálisnak, mint sem egy második alkalom megalapozásának.
Tökéletesen ábrázolta az író a mai ismerkedés világát, amelyekkel életre szóló élményeket is nyerhetünk, például olyanokat amiket a barátnőinkkel évekig nevetve fogunk felhozni egy-egy borozós estéken vagy akár egy örök barátság kötethetik.
Sam egy nehéz szakításon van túl, ahonnan nem lát kiútat. Nem jár be dolgozni, a hűtője tele van gyors kajával és fagyival. Egyértelműen kimondhatjuk, hogy a padlón van. Egy napon a legjobb barátnője megelégeli az önsajnálatát. Egy új ötlettel áll elé. Megegyezik Sammel, hogy egy évig minden egyes hónapban el kell mennie egy olyan randira amit ő szervezz le neki. Bár főszereplőnknek nem tetszik az ötlet, Pam kedvéért belemegy a játékba. A  terv annyi, hogy ezekkel a találkozásokkal kirángassa a barátnőjét a depresszióból és ez által újra önmagára találjon.
Mivel a könyv 12 randiról szól, így az író nagyobb hangsúlyt fektetett a különböző karakterek kidolgozására, mintsem egy-egy helyszín leírásra. Amit személy szerint egy kicsit hiányolok, még is ez adja a könyv egyik alapját.
Ebben a regényben még jobban lehetet érezni az író jelenlétét, lelkét. Sokszor mintha csak magáról írt volna.
Szokás szerint egy idézetet is kiemelnék a könyvből, amelyik a legjobban tetszett, azonban ez most nem menne, mert az összes sorát imádtam. Az egész könyvet meg nem másolhatom ki…

Neked ajánlom, aki esetleg szakítás után vagy és vágysz egy könnyed olvasmányra, vagy ha csak egyszerűen a szürkébb, szomorúbb napjaid vannak és egy kis feltöltődésre van szükséged. A nevetés garantált! 😉

A shop.konyvmogul.hu kínálatában megtudjátok könyv és ebook formájában is vásárolni, azonban ha könyv formájában szerzitek meg akkor ajándékba jár az ebook. Ráadásul mostantól bármelyik termékre további 5% kedvezményt kaptok a KMKITTI05 kuponkód használatával.

Következő könyvajánlómban a Robert d Bednar Duxorg c. regényét fogom bemutatni.

Köszönöm L.J. Wesley, hogy még egyszer megajándékoztál az egyik műveddel!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s